[ Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Форум » Основной раздел » Кино » Трансформеры
Трансформеры
Jose-sanДата: Пятница, 01.07.2011, 12:35 | Сообщение # 1
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 569
Репутация: 66
Статус: Offline
Вчера удалось попасть на премьеру Трансформеров 3 в кинотетатре IMAX. Под впечатлением решил сделать краткий обзор всех трёх частей с выставлением 10-бальных оценок. Итак, начнём.
Трансформеры / Transformers (2007)
Epic win. Фильм хорош со всех сторон: и сюжет, и офигительные спецэффекты (тем более, на то время), и хороший юмор. В общем, море удовольствия от просмтора. Смотрел в кинотеатре 2 раза, а потом ещё разок дома и абсолютно не надоело, даже с радостью ещё разок бы посмотрел на большом экране. Оценка 10/10

Трансформеры: месть Фоллена / Transformers: Revenge of the Fallen (2009)
Хорошее продолжение первой части. Юмор, крутые боевые сцены и Меган Фокс - всё на месте. Единственный недостаток - затянутость фильма в целом и сцен без трансформеров отдельно. Ну и после первой чати не так впечатляюще, да. Итого 8.5/10

Трансформеры: тёмная сторона Луны / Transformers: Dark of the Moon (2011)
Фильм, к большому сожалению, практически сплошное разочарование. Не спасает даже переход в 3D формат. Затянутость не так ощутима, как во второй части, но сюжет бредовый, вместо Меган Фокс какая-то силиконовая блондинка, а в большинстве сражений между трансформерами непонятно, кто кому какие части отрубывает, так как всё происходит очень быстро и под кривыми ракурсами. К тому же, просто фейспалм вызывают сцены с русскими и украинцами (и сюда их вставили, блджад). Юмор в этой части есть, но очень мало, да и то не особо доставляет. В общем, не думал, что когда-нибудь поставлю такую оценку за фильм о трансформерах, но итог - 6/10

З.Ы. Посмотрел рейтинги этих фильмов на разных сайтах, и был немного удивлён, что второй фильм оценен очень плохо (примерно на 4/10). Мне всё же кажется, что Трансформеры 2 - вполне неплохой сиквел, особенно если сравнивать с разочаровывающей 3 частью.


 
Jose-sanДата: Пятница, 01.07.2011, 21:07 | Сообщение # 2
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 569
Репутация: 66
Статус: Offline
Кстати, забыл сказать ещё кое-что, что мне не понравилось в 3 фильме. Я, конечно, понимаю, что спонсорские деньги нужно как-то отрабатывать, но делать рекламу в фильме настолько очевидной - это слишком. К примеру, мне навскидку запомнились рекламы следующих брендов: Lenovo, Nike, Mercedes, Maybach, Cisco и др. Когда вижу настолько явную рекламу, сразу падает уважение к кинокартине. Попахивает русскими говонофильмами

 
JohnnyForsyteДата: Воскресенье, 03.07.2011, 03:44 | Сообщение # 3
Сержант
Группа: Проверенные
Сообщений: 65
Репутация: 48
Статус: Offline
'Трансформери: Темний бік Землі' у п’ятницю є лідерами касових зборів з $ 32,9 млн.

Джон Янг

‘Трансформери: Темний бік Місяця’ розпочали святковий вікенд з розмахом. Триквел Майкла Бея про роботів-прибульців тільки у цю п’ятницю за приблизними підрахунками зібрав 32,9 мільйонів доларів. Це третій результат серед п’ятниць, що не були прем’єрними, після ‘Помсти полеглих’ та третього епізоду Зоряних Війн. Щодо ‘Помсти полеглих’, то бідолашний ‘Темний бік Місяця’ здається приречений скніти в її тіні. У підсумку за три дні він зібрав лише 97,6 мільйонів доларів, в той час як вона досягла позначки 127,9 мільйони за аналогічний період. Тим не менш, ‘Темний бік Місяця’ показує велетенські збори, і схоже що перевершить покладені на нього сподівання.

2 липня, 2011

Мені сподобався коментарій користувача на ім’я Наркодилер Майкла Бея: 'Я багатий вилупки!'

Оригінал статті можна знайти за цим посиланням:
http://insidemovies.ew.com/2011....rk-moon


Сообщение отредактировал JohnnyForsyte - Воскресенье, 03.07.2011, 12:21
 
Jose-sanДата: Воскресенье, 03.07.2011, 12:19 | Сообщение # 4
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 569
Репутация: 66
Статус: Offline
Quote (JohnnyForsyte)
Тим не менш, ‘Темний бік Місяця’ показує велетенські збори, і схоже що перевершить покладені на нього сподівання.

3D делает своё дело...

Quote (JohnnyForsyte)
Мені сподобався коментарій користувача на ім’я Наркодилер Майкла Бея: 'Я багатий вилупки!'

haha


 
JohnnyForsyteДата: Воскресенье, 03.07.2011, 15:48 | Сообщение # 5
Сержант
Группа: Проверенные
Сообщений: 65
Репутация: 48
Статус: Offline
Нове визначення тупості

Мені здається, що депутатам слід встановити смертну кару для людей на зразок Майкла Бея, бо вони її заслуговують. Важко навіть описати наскільки кепським є фільм. Бей підняв планку на шкалі ‘наскільки щось взагалі може бути поганим’.

Я щиро вірив у те, що після попередніх Трансформерів гірше вже нікуди, але Бей довів, що я помилявся. Він встановив нову міру для безмежної тупості людської цим… хм, кіно?

Абсолютна кожна мить цієї гидоти жах для мозку. Трясця на всіх продюсерів за те, що вони це профінансували. Навіть не думайте дивитися! Перегляд загрожує вам втратою сірої речовини.


30 червня, 2011

Рецензія взята звідси http://www.imdb.com/user/ur9297589/comments без згоди автора.

Добавлено (03.07.2011, 15:48)
---------------------------------------------

Quote (Jose-san)
Мне всё же кажется, что Трансформеры 2 - вполне неплохой сиквел, особенно если сравнивать с разочаровывающей 3 частью.

На imdb.com кто-то написал, что в сравнении с третими Тренсформерами вторые - это почти Шекспир.


Сообщение отредактировал JohnnyForsyte - Воскресенье, 03.07.2011, 15:27
 
Jose-sanДата: Воскресенье, 03.07.2011, 22:10 | Сообщение # 6
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 569
Репутация: 66
Статус: Offline
Quote (JohnnyForsyte)
Мені здається, що депутатам слід встановити смертну кару для людей на зразок Майкла Бея, бо вони її заслуговують.

Не, ну это уже перегибают палку. Всё-таки, фильм снят качественно и смотрибельно

Quote (JohnnyForsyte)
На imdb.com кто-то написал, что в сравнении с третими Тренсформерами вторые - это почти Шекспир.

)) ну можно и так сказать))


 
JohnnyForsyteДата: Понедельник, 04.07.2011, 18:05 | Сообщение # 7
Сержант
Группа: Проверенные
Сообщений: 65
Репутация: 48
Статус: Offline
Кращий з трьох

У 2007 році ми познайомилися зі створіннями з планети Кібертрон, що захищали людську расу від знищення; вони відомі нам як Автоботи. На жаль Десептикони, їхні вороги, прагнули протилежного – створити власний світ на планеті, що на їх думку була слабкою.

У 2009 році Десептикони спробували помститись, забравши сонце, що могло спричинити загибель світу, але Автоботи на чолі зі своїм лідером Оптимусом Праймом перемогли Меґатрона та Фолена. Ці двоє мали власні плани, що їх перекреслили Оптимус та єдина людина, що розуміла його, – Сем.

У 2011 році Десептикони застосували оновлену стратегію й використали представника людства, що зрадив людей і Автоботів. Лише винищивши, можна було зупинити Десептиконів, і таким чином запобігти перетворенню Землі на їхню домівку.

Жоден науково-фантастичний фільм не може зрівнятися з цією трилогією. Її можна назвати суцільною величезною розвагою. Мушу віддати належне кращому режисеру (майже іконі) всіх часів – Стівену Спілбергу, та генію трилогії про Трансформери – Майклу Бею. Не знайдеться людини, що змогла б перевершити цих двох добродіїв. Акторський склад неймовірний, від хлопця, що розпочав цю веремію (Шайя Лабаф), до новенької (Роузі Хантингтон-Уайтлі). Одним словом – неперевершено! Я ставлю ‘Темному боку Місяця’ найвищу оцінку.


30 червня, 2011

Рецензія взята звідси http://www.imdb.com/user/ur24051675/comments без згоди автора.

Додано (04.07.2011, 01:39)
---------------------------------------------
Враження після перегляду:
http://akceptor.org/transformery-3-temnyj-bik-misyatsya/

Добавлено (04.07.2011, 18:05)
---------------------------------------------
У мене таке враження, що Трансформери це якийсь наркотик. Люди розуміють, що це погано, але все одно йдуть і дивляться, а потім звинувачують Майкла Бея. Я вже стільки читав про те, що його слід втопити, потім спалити, а потім накласти на нього анафему, але сценарій написав же ж не він, а такий собі Ерен Крюгер. Дивно, що для фільму з бюджетом у 190 мільйонів не змогли знайти нормального сценариста.

Сообщение отредактировал JohnnyForsyte - Понедельник, 04.07.2011, 01:43
 
Jose-sanДата: Понедельник, 04.07.2011, 23:40 | Сообщение # 8
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 569
Репутация: 66
Статус: Offline
Сколько людей, столько и мнений) Но тот, кто не видит явных недостатков как минимум последнего фильма - просто глуп или слеп

 
JohnnyForsyteДата: Среда, 06.07.2011, 01:29 | Сообщение # 9
Сержант
Группа: Проверенные
Сообщений: 65
Репутация: 48
Статус: Offline
Прислухаючись до внутрішнього ‘Я’

Мені здається, що люди, яким сподобався фільм, підпадають під одну чи декілька наступних категорій А) ще не виповнилось 17 років Б) хворіють на СДУГ (синдром дефіциту уваги і гіперактивності) В) покинули навчання у школі Г) були під кайфом, коли дивились фільм та/чи висловлювали власне враження Д) чекають на страту Е) бачили його під час побачення, яке було вдалим Є) були членом знімальної команди чи акторського складу Ж) мають психічні вади З) під час перегляду отримали невиліковне пошкодження мозку І) бездомні, що нишком прокралися в кінотеатри, бо там тепло/прохолодно Й) люди, що повністю позбавлені справжніх людських почуттів і є емоційно неврівноваженими К) бачили піратську версію Л) власники кінотеатрів М) є учасниками плану космітів щодо послаблення розумових здібностей людей і підготовки вторгнення Н) життя яких - це нездорова їжа, комп’ютер і мастурбація О) дезінформаційні нетботи, що їх розробила компанія Парамаунт П) генії сарказму Р) занадто високі й постійно вдаряються головою, коли проходять в двері С) тільки-но прокинулися після двадцятилітньої коми Т) мають проблеми з логікою У) можуть встановлювали контакт з головними героями фільму за допомогою металевих пластин, що не дають розпастися їхньому черепу Ф) з тих пір вчинили самогубство Х) серійні вбивці, що полюють на слабких і вразливих людей за допомогою запрошень від знайомих на Фейсбуці Ц) добровільно випробовують на собі медпрепарати Ч) не мають друзів Я) Майкл Бей.


4 липня, 2011

Рецензія взята звідси http://www.imdb.com/user/ur26613326/comments без згоди автора.


Сообщение отредактировал JohnnyForsyte - Среда, 06.07.2011, 01:30
 
Lora_PalmerДата: Среда, 06.07.2011, 21:55 | Сообщение # 10
Генерал-майор
Группа: Проверенные
Сообщений: 503
Репутация: 95
Статус: Offline
Quote (JohnnyForsyte)
Мені здається, що люди, яким сподобався фільм, підпадають під одну чи декілька наступних категорій

Повеселил)
Чесно говоряпосностью смотрела только 2ю часть,а 1ю даже по зомбоящику досмотреть никак не могу)Так что за 3ю даже не бралась)
 
JohnnyForsyteДата: Среда, 06.07.2011, 22:37 | Сообщение # 11
Сержант
Группа: Проверенные
Сообщений: 65
Репутация: 48
Статус: Offline
Quote (Lora_Palmer)
Чесно говоряпосностью смотрела только 2ю часть,а 1ю даже по зомбоящику досмотреть никак не могу

Я видел первых две части, и насколько я понял они расположены вот так:
1 часть > хуже > 2 часть > ещё хуже > 3часть > невообразимо ужасно > 4 часть
 
Jose-sanДата: Четверг, 07.07.2011, 18:54 | Сообщение # 12
Генерал-майор
Группа: Администраторы
Сообщений: 569
Репутация: 66
Статус: Offline
Quote (JohnnyForsyte)
Прислухаючись до внутрішнього ‘Я’

Да, доставило)

Quote (JohnnyForsyte)
1 часть > хуже > 2 часть > ещё хуже > 3часть > невообразимо ужасно > 4 часть

я что-то пропустил в этой жизни или ты пророк?) Ибо 4 части нет, и не факт, что будет)
А, и ты забыл добавить возле первой части "(офигенно)" smile


 
Форум » Основной раздел » Кино » Трансформеры
  • Страница 1 из 1
  • 1
Поиск: